Kövess minket

Bulvár

Tekashi 6ix9ine és a The Game úgy egymásnak estek a neten, mintha csak magyar Facebook kommentelők lennének

A beefvonat nem vár, elindult már.

Megosztva

Forrás:

Tekashi 6ix9ine szombaton újabb beefben találta magát, ezúttal a The Game-el, és persze nem róla beszélnénk, ha nem állt volna bele izomból. A comptoni rapper európai turnéjának szlovéniai állomásán kóstolta be 69-t, méghozzá úgy, hogy kamu Blood bandatagnak hívta, no meg elküldte melegebb éghajlatra, a beefbe pedig még a közönséget is bevonta, együtt kántálták ugyanis, hogy „Fuck 6ix9ine!”.

Tekashi először azzal csapott vissza, hogy a Game csak egy kis figyelmet akar, és ezért ült fel a hate vonatra, de aztán személyesebb hangvételre váltott és előbányászott a Game múltjából egy régi randiműsoros szereplést, ahol a rappert a közönség előtt koptatta le a barátnője. 

[instagram]BgcNweWFgc6[/instagram]
Ez a videó már nem először kerül elő, mikor a Game-en próbál valaki fogást találni, de a rapper azonnal be volt tárazva a válaszlövésekre, bang bang itt van pár régi kép Tekashiról is.

[instagram]BgcwLUxliWJ[/instagram]
Az elsőn épp az látható, hogy Tekashi nem is annyira gengszter, hanem egy rendes gyerek, a Game szerint pedig így röhejes, hogy New York királyának nevezte ki magát. De klikk klakk, csőre töltve jött a kövi poszt.

[instagram]BgdOSgnlsfU[/instagram]
Tekashi nem is igazi Blood, hisz itt épp Crip ágyneműn fekszik. 

Mi lesz még itt?

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés