Kövess minket

Hiphop

Tekashi 6ix9ine lerótta a kegyeletét Nipsey Hussle emléke előtt, a Game azonnal beszólt

A rapper egy Nipsey falfestmény előtt térdelt.

Megosztva

Forrás:

Tekashi 6ix9ine elutazott Los Angelesbe, és ha már ott volt, egy helyi legenda emléke előtt is meghajlott, de ennek nem mindenki örül.

A rapper szerdán érkezett meg barátnőjével az oldalán a napsütötte LA-be magángépével, a kiruccanásának egyes mozzanatait pedig örömmel pakolgatja fel Instára.

[instagram]CDzhgTIpsTd[/instagram]
A nyugati parton amerre jár tömegek követik, volt, hogy száz dollárosokat kellett a rajongókat és hatereket tömörítő csődületek közé dobnia, csak hogy egy pillanatra békén hagyják. 69 a biztonságát sem bízza a véletlenre, New Yorkhoz hasonlóan Los Angelesben is fegyveres őrök kísérik mindenhova.

[instagram]CD4f1sOpZk_[/instagram]
És ha már a városban járt, egy modern LA legenda, Nipsey Hussle emléke előtt is lerótta a kegyeletét. 69 egy Nipsey falfestmény előtt térdelt, miközben a tavaly lelőtt előadó zenéje szólt a háttérben. „Nyugodj békében Nipsey! Tudom, hogy fentről figyelsz engem, itt vagyok a gettóban leróni a kegyeletemet” – írta a poszthoz. 69 amúgy még börtönben volt Nipsey halálakor. A gesztust nem mindenki vette jó néven, Game például egy Insta kommentben kritizálta 69-t, mint írta a rapper performansza tiszteletlen volt, véleményét pedig egy patkány emojival toldotta meg.

[instagram]CD1zhKIJZeg[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés