Kövess minket

Aztaa

Teljesen kiéget a CBA-s Icuka rapjének hosszabb verziója, amiben Ganxsta Zolee-nak is jutott egy verze

Kasszás Erzsi Part 2: Reloaded.

Megosztva

Forrás: Youtube

A 2017-es Kasszás Erzsis kampány után, idén májusban tovább fiatalította a brandjét a CBA bolthálózat, méghozzá az „Icuka” nevű rappelő boltvezetővel, akit Bach Szilvia színésznő és humorista alakít. Az előző hónapban debütált reklám alapját egy light-trap beat képezi, mely néhol cloud rap, néhol pedig 80-as évek synthwave hatásokkal operál, tehát próbál több populáris dolgot is lefedni, nem is sikertelenül, de sajnos a szövegírók már nem voltak ilyen kreatívak, így marad a „tiszta bolt, tele a kosár, nagyon adja” rímszörnyetegek.

A dal egy hónap alatt nyilván nem érte még be a hatalmasat robbanó Erzsit, de azért így is megpörgették közel 1,3 millióan Youtube-on, hasonló nézettséget pedig biztosan nem hozott volna egyetlen parizer akciót bemutató videó sem. De ezúttal nem álltak meg egy sima reklámnál a készítők, hétfőn debütált ugyanis a „CBA-s Varázs” klip verziója, melyben vakító neon fények közt ganggel tovább Icuka, és még Ganxsta Zolee is feltűnik a sorok közt, bedobva pár utalást korábbi számaira. 

Mi mással is buzdíthatnánk kattintásra, mint az alábbi CBA-s marketingszöveggel: Élvezzétek a videót és tanuljátok meg a dalszöveget, hogy ti is teli torokból énekelhessétek kedvenc üzletvezetőnkkel a nyár legforróbb slágerét!”

[vembed youtube=”LBmvvNsGfLI” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés