Kövess minket

Hiphop

Teltházas volt a 16. OSG

Tíz ország sportolói versenyeztek a fesztiválon

Megosztva

Idén is bevállalós sportolók és szókimondó rapperek mutatták meg magukat a 16. Offline Sport Games-en. Az extrém sport és hiphop ünnepen több tízezren lazultak, miközben az inline korcsolya, a BMX Park, a skateboard, a beatbox és a break legjobbjai versenyeztek. A hangulatot olyan rap nagyágyúk fokozták mint DENIZ, az AKKEZDET PHIAI, a Hősök és az Amerikából érkező ONYX.

alex coleborn bmx

Összesen 10 ország közel 100 meghívott sportolója versenyzett a 16. alkalommal megrendezett OSG fesztiválon. A gördeszkások közül nem kis meglepetést okozott a 16 éves francia fiú, Robin Bolian, aki hibátlan teljesítményével kiérdemelte az első helyet. A BMX Park és Best Trick kategóriákban elsöprő győzelmet aratott a világ szinten ismert angol versenyző, Alex Coleborn. Szintén Angliából érkezett az inline korcsolya bajnoka, Joe Atkinson, így minden aranyérem nemzetközi sportolók nyakába került. Az izgalmas versenyek mellett látványos Freestyle Motocross és Street Workout bemutatók szórakoztatták a fesztiválozókat.

„A korábbi napok kedvezőtlen időjárása keményen próbára tette a csapatot, hogy kapunyitásra versenyzésre alkalmas legyen a terep. Végül reggel tízre minden készen állt, és a sportolóktól is azt a visszajelzést kaptuk, hogy szuperek voltak a pályák” – kezdte Sárvári Zoltán, az OSGfőszervezője. „Minden munkát megért az, hogy láttuk együtt tombolni a több tízezres tömeget. Ismét bebizonyították, hogy ők egy összetartó közösség, és nekik valóban ez az a nap, amire egész évben várnak.”

tombolo tomeg

A dübörgő ritmusok nemcsak az extrém sportolóknak adták meg a szükséges adrenalin löketet, de a beatbox, a freestyle és a break műfajok legütősebb arcai is száz százalékon pörögtek. A decibelektől lüktető színpadok előtt álló közönség egy emberként diktálta az ütemet az újonnan bemutatkozó és a már jól ismert versenyzők elképesztő produkcióihoz. A fesztiválról a legnagyobb hazai rapperek sem hiányozhattak, így többek között a Hősök, Deniz, az AKKEZDET PHIAI, DSP, Barbárfivérek váltották egymást a színpadokon, az estét pedig az amerikai hardcore hiphopot képviselő ONYX zárta.  

onyx zarta az estet

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés