Kövess minket

Aztaa

Temetkezési vállalatok perelnék a dél-afrikai lelkészt, aki feltámasztott egy „halottat”

Az „elhunyt” kipattant a koporsóból, majd evett egy falatot.

Megosztva

Forrás:

Alph Lukau, a Dél-afrikai Köztársaság talán legbevállalósabb lelkipásztora a minap feltámasztott egy halott férfit, ám az internet népe és a csodatételben segítkező három temetkezési vállalat még sincs elájulva a mutatványtól. Az alábbi videón jól látszik, amint Lukau egy nyitott koporsóban fekvő férfi felett osztja az igét, majd ráemeli a kezét miközben kiabálva kéri, mi több, parancsolja neki, hogy keljen fel. A tetőtől-talpig fehérbe öltözött elhunyt pedig szót fogad neki és felül, aminek hatására hangos éljenzés tör ki az egybegyűltekből.

[twitter]https://twitter.com/EricanSA/status/1099957020084617216[/twitter]
A Johannesburg-ban készült felvételen viszont az is szemet szúr, hogy az állítólagos halott lélegzik, a szája pedig remeg a kunszt közben.

A temetkezési vállalatok azt állítják, őket is csúnyán átvágta a lelkész, ezért most perrel fenyegetőznek. Három helyi vállalkozásról van szó, közleményük szerint egy átlagos temetéshez rendeltek tőlük autót és koporsót, feltámasztásról azonban senki nem beszélt nekik.

A Halleluja Lelkészség, amelynek Lukau is tagja, viszont védelmébe vette a kuruzslót lelkipásztort, úgy nyilatkoztak ugyanis, hogy a fehér ruhás férfi valóban élve érkezett meg a templom elé, és csak később került bele a koporsóba, de Lukau csupán befejezte, amit Isten elkezdett.

Egy másik videón pedig azt csodálhatjuk meg, hogyan kell megetetni egy éppen most feltámadott szerencsést.
[twitter]https://twitter.com/Mdudemeister/status/1100053046309150720[/twitter]

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés