Kövess minket

Pop

Temperamentumos mash-up egyenesen a szomszédból

Természetesség, magával ragadó karizma, csilingelő hang és szívből jövő zene – mindezt adja nekünk a latin-amerikai dallamok és ritmusok szerelmese, a szlovák énekesnő Vanda, akinek nyári slágere a La Peregrina volt. Most egy igazán különleges dallal lepte meg rajongóit, egy latinos Shakira & Rihanna & Vanda mash-uppal készült.

Megosztva

[vembed youtube=”VXSMoeYBmi4″ ]

Németország, Finnország, USA, Mexikó és Argentína – ezekben az országokban egy a közös, Vanda meglátogatja őket. Az énekesnő tervei között szerepel a koncertezés és új dalok szerzése, továbbá megkezdi új albumának előkészületeit is. „Az az új zenei hullám, ami a La Peregrinával kezdetét vette, most folytatódik. Nemsokára kezdetét veszi Németországban és fél évvel később véget ér Argentínában.” – magyarázta az énekesnő, akinek második albuma, az Introspective tavasszal jelent meg.

[vembed youtube=”w9ph-jN5f5I” ]

„Rájöttem, hogy az, hogy spanyolul éneklek lényegében a szívemből jövő művészet. Ezt az inspirációt nem tudom figyelmen kívül hagyni.” Vanda zenéjének egyedisége a latin ritmusok kiaknázásában rejlik. A napokban azonban egy különleges ajándékkal kedveskedett rajongóinak. Két nagy slágert vegyített: Shakirától a Nunca me acuerdo de olvidarte-t és Rihannától a Who’s That Chick-et.

„Valami dallamosat szerettem volna választani, ahol keverhettem a spanyolt az angollal” – fejtette ki Vanda. Először Shakira híres száma jutott az eszébe, melynek Rihannával van angol változata is. Tudta, hogy valami lezsert, autentikust szeretne alkotni, valami olyat, ami bejön majd a rajongóknak is, ezért a másik dalt a barbadosi énekesnőtől választotta.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés