Kövess minket

Stílus

Tények a spermiumról, amiket minden nőnek tudnia kell!

Az orális szex mindig sok kérdést vet fel különösen a nőknél.

Megosztva

Régebben már írtunk arról, hogy az ejakulátumot megéri lenyelni, azonban általános jellemzőin akkor csak nagy vonalakban futottunk át.

A tévhitekkel ellentétben akár már egy spermium elegendő ahhoz, hogy a kellemes együttlétnek eredménye legyen. Főleg ovuláció idején, amikor a nők legtermékenyebbek. A ciklus ezen részén 30% esély van arra, hogy a spermium célba ér és megtermékenyíti a petesejtet. Úgyhogy csak óvatosan!

Az interneten számtalan olyan cikkbe futhatunk bele, melyek azt reklámozzák, hogy egészséges az ejakulátumot lenyelni. Erről már mi is írtunk, viszont nem árt egy kicsit felfrissíteni, hogy ne halványodjanak el az emlékek. A szakemberek szerint azért éri meg lenyelni az ejakulátumot, mert tartalmaz cinket, kalciumot, magnéziumot, káliumot, foszfort, és természetesen C-vitamint, vagyis mindent, amihez a fogantatáshoz szükség van. Az orális szex érdekében a pasik nem restek, szívesen mantrázzák párjuknak az ejakulátum előnyeit. Arra próbálunk célozni, hogy igen, van ebben valami, de ha lehet, akkor inkább ne a jótékony hatások miatt kényeztesd párodat, hanem, mert neked is és neki is jól esik. Viszont ezen a ponton nem mehetünk el a tény mellett, miszerint csak azt esik jól lenyelni, ami finom. Azoké a pasiké, akik egészségtelen életét élnek – pl. dohányzás, alkohol – pedig minden, csak nem finom. És hiba azt gondolni, hogy az ananász megoldja a problémát, mert nem. A szexológus, Abraham Morgentaler rávilágított arra, hogy a párválasztásban, azaz lényegében a szaporodásban nagy szerepe van az illatoknak és az ízeknek, amelyeket csak egy pontig lehet befolyásolni.

Reméljük, hogy számodra is nyilvánvaló, hogy ha „szexuális baleset” történik, akkor a hüvelymosás nem megoldás, sőt csak ront a helyzeten. A spermiumok rugalmasak, és olyankor egy patak víz sem segíthet, főleg ha még természetes hüvelyi váladékkal is keverednek.

 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.