Kövess minket

Aztaa

Tényleg a trap az új hardcore, és Lil Uzi Vert a legnagyobb metálos ever

Kicsi Uzi és a moshing.

Megosztva

Forrás:

Alighogy kinyilatkoztattuk, hogy a trap az új hardcore, jött Lil Uzi Vert, és még egy kicsit rákontrázott a teóriára. Négy napja Philadelphiában, (ami a rapper szülővárosa amúgy) a Voltage Lounge-ban lépett fel a Lorna Shore, az amerikai deathcore banda, a vérbeli metálosok alkotta közönséget pedig egy nem várt alak is erősítette: az eszeveszetten pogózó/”moshingoló” Uzi.

Egy Cara Jones nevű lány, aki szintén ott volt a bulin, tétovázás nélkül nyúlt is a telefonjáért, majd rögzítette a felbecsülhetetlen pillanatot – a Facebookra feltöltött videói jelenleg több, mint 200 -és 80 ezer megtekintést számlálnak, a hírt pedig számtalan metál oldal lehozta, kiemelve többek közt a rap -és a zúzós gitárzene tagadhatatlan összefonódását. [vembed youtube=”zgCMjZDFNYk” ]

i can’t believe Lil Uzi Vert is actually here AND MOSHED long live Lorna Shore

Posted by Cara Jones on Wednesday, July 18, 2018

Mr. Vert keveset kényeskedett Philly-ben, lőtt ő is egy felvételt, majd belevetette magát a rajongók sűrűjébe, és fanként elvegyülve szétpuszította a táncteret egy tucat másik energikus fiatallal együtt. Végülis meg sem kéne lepődünk a 101%-on történő pörgésén és magas adrenalinszintjén, hiszen valljuk be, bőven elegendő rutinja van már az arcnak.

A show után természetesen nem maradtak el a közös képek sem, a Lorna például ezt fűzte hozzá Instagram posztjához: Lil Uzi és a csapata durvábban tolták, mint bárki eddig a turnénk alatt. Köszönet a tiszteletért, haver. Majd a #collab és #comingsoon hashtagekkel előrevetítették egy esetleges jövőbeli közös projekt lehetőségét is, ami minden bizonnyal új szintre emelné a „trapmetál”-t, mint fogalmat és zenei jelenséget.

A post shared by Lorna Shore (@lornashore) on


De készült fotó az estén szintén a Voltage-ben játszó The Faceless frontemberével, Michael Keene-nel is:


Közel sem ez az első alkalom, hogy megmutatkozott Uzi szenvedélye és imádata a hardcore, és további instrumentális, alter műfajok felé, elég, ha erre, vagy netalántán erre az outfire gondolunk. Vagy arra az emlékezetes Oh Wonder sample-re, vagy arra, hogy csupán egy embert követ instán, az pedig nem más, mint Marylin Manson, akiről egy 50 millós értékű, elvetemült ezüst láncot is csináltatott magának.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés