Kövess minket

Hiphop

Tényleg el kéne hinnünk, hogy 6ix9ine megrendezte a saját elrablását?

A vádlottak szerint igen.

Megosztva

Forrás:

Szerdán (október 2.) ültek össze először a 6ix9ine elrablásának ügyében ítélkező esküdtek, hogy megvitassák az elmúlt hetekben lezajlott tárgyalássorozatot. A vád szerint Anthony “Harv” Ellison (69 volt testőre) és Aljermiah „Nuke” Mack Blood bandatagok tervelték ki, és hajtották végre tavaly nyáron a rapper el és kirablását. 69-t New Yorkban támadták be, fegyvert szegeztek rá és pénzt követeltek tőle, de mivel nem volt nála kess, ezért elkísérték a lakására (értsd: elrabolták), ahol ékszereket adott át a rablóknak, akik állítólag meg is verték őt. A rapper az eset után a kórházba is bejelentkezett. Nem sokkal később 6ix9ine megpróbált eltávolodni a Nine Trey Bloods bandától, de már késő volt, a szövetségiek több másik bandataggal együtt letartóztatták.

Az ügy az elejétől kezdve zavaros, mivel 6ix9ine mást mondott a médiának, mint a rendőröknek. Szeptemberi vallomásában azt állította, hogy ezt azért csinálta, mert még mindig kötődött a Nine Trey-hez, és nem akarta feldobni őket, ergo nem akart köpni. 69 a beszámolók szerint elcsukló hangon mesélte el a vádlottak padján az elrablásának történetét.

Forrás:

Eközben a vádlottak szerint az egész elrablós sztori egy fabrikáció, amit 6ix9ine talált ki, hogy hype-ot generáljon az új albuma körül. A FEFE című klipje például pont azon a napon kellett volna, hogy megjelenjen, mikor az elrablás történt. Erre 6ix9ine ügyvédje azt válaszolta, hogy miért állt volna érdekében a rappernek az emberrablás, ha az egész karrierjét egy nagyszájú, érinthetetlen perszónára építette. 69 önhatalmúlag kinevezte magát New York Királyának, és folyamatosan azzal kérkedett, hogy senki sem bírja bántani, sem Chief Keef, sem Casanova, sem az összes többi rapper, akivel valaha beefelt. Kérdés tehát, hogy miért jött volna jól neki, hogy az emberek azt látják, hogy mégis betámadható, sőt, kirabolható, mindezt ráadásul a saját környékén, ahol ő a kiskirály.

Az egyik vádlott, Anthony “Harv” Ellison a napokban egy közleményt adott ki, melyben a saját oldalát akarta bemutatni. A Complex által lehozott nyílt levélben Ellison azt állítja, hogy 6ix9ine annyit trollkodott, hogy szüksége volt egy kis szimpátiára a közönségtől, ezért szervezte meg az elrablós sztorit, hogy az emberek megsajnálják. Ellison szerint az egész annyira hihetőre sikeredett, hogy még a rapper ex-menedzsere, a nemrég 15 év börtönre ítélt Shotti is megette a történetet. A vádlott állítja, nincs elég bizonyíték az elrablásra, és az egész ügy 6ix9ine vallomására épül, akit egy mesteri manipulátornak tart.

Update: az esküdtek a mai nap (október 3.) bűnösnek találták Anthony „Harv” Ellisont 6ix9ine elrablásának vádjában. Aljermiah „Nuke” Macket bandatevékenység és drogcsempészet vádjában találták bűnösnek. Bírósági ítélet a börtönbüntetés hosszáról később.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés