Kövess minket

Hiphop

Tényleg ez a lány lenne a női 6ix9ine?

A 19 éves Lil Keyu egyre nagyobb hullámokat gerjeszt maga körül, amit részben Tekashira hajazó stílusának köszönhet.

Megosztva

Forrás:

Most, hogy 6ix9ine börtönben várja az ítéletét, rajongóinak új üvöltöző hype rappert kell találniuk, szerencsére egy 19 éves lány, Lil Keyu itt van, hogy betöltse a szivárvány hajú után keletkezett űrt.

Lil Keyu Floridában született 2000-ben, de nem a napsütötte államban, hanem New York City-ben nőtt fel. Mielőtt zenélésbe fogott volna, modellkedett, amit manapság úgy kell értelmezni, hogy szexi fotókat posztolt Insta profiljára, aminek sok követője van, nemsokára eléri a 200 ezret. Első dalát 2018 második felében posztolta, „Ah Shit!” címmel, és a Tekashi 6ix9ine-hoz való hasonlítgatás azonnal elkezdődött.

[vembed youtube=”0ku65UhNAr8″ ]Az „Ah Shit!” ugyanis tökéletesen hozza azt az aggresszív, üvöltözős flowt, ami 69-ra jellemző, a szövegvilág pedig hasonlóan kőegyszerű és provokatív. Nem csoda tehát, hogy Youtube-on hamar női 6ix9ine-ként kezdték el emlegetni Keyu-t, és persze jöttek a kötelező „Tekashi tanúvédelmi programját látom elég komolyan veszik” poénkodások is.

Lil Keyu amúgy nem is próbál rácáfolni ezekre a párhuzamokra, sőt inkább direkt rájátszik az egészre. Szövegeit akár 6ix9ine is írhatta volna, hisz mások megverése, kirablása, és a gang státusz bizonygatása tölti ki nagyrészüket, Keyu viszont ezek mellé egy kis erotikát is visz a sorokba, klipjeiben pedig szívesen mutatkozik fegyverekkel (vagy legalábbis utánzataikkal). Insta profilján büszkén virít, hogy ő „New York hercegnője„, utalva arra, mikor 6ix9ine New York királya titulusára hajtott rá. De az sem lehet véletlen, hogy bár haját csak két különböző szín alkotja, addig körmeit rendszeresen szivárványszínűre festeti be. És ha még ezután is lenne, aki kételkedne a hasonlóságban, annak itt van a legújabb dala, ahol a sorok között keményen beüvölti 6ix9ine egyik dalából ismert „stoopid” jelzőt, méghozzá pont ugyanazzal a hanglejtéssel.

[vembed youtube=”M3oMDiIBw1s” ]A Puerto Ricó-i felmenőkkel rendelkező lány tehát egyelőre megelégszik azzal, hogy az emberek főleg azért pörgetik a zenéjét, mert az kísértetiesen hasonlít 69 megosztó stílusára. Legismertebb, „Buhsit” című dalát már több mint másfél millióan hallgatták meg, talán nem véletlen, hogy pont ez a legarcbamászóbb projektje, a figyelmet tehát megkapta, már csak rajta múlik, hogy ezt továbbra is 69 árnyékában akarja-e élvezni.

[vembed youtube=”qFtMFLk_76M” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés