Kövess minket

Zene

Tényleg méltó lenne a „Pen Pineapple Apple Pen” a Gangnam Style utódjának?

Van egy tollam, van egy almám.

Megosztva

[gif]https://media.giphy.com/media/6N4jo6YOwdsdi/giphy.gif[/gif]

Tételezzük fel, hogy van nálad egy toll és egy alma. Mi lesz belőle, ha összerakod a kettőt? Alma-toll. Tételezzük fel, hogy van egy másik tollad is, valamint egy ananászod. Mi lesz belőle, ha összerakod a kettőt? Ananász-toll. Ha most azon gondolkozol, hogy megbolondultunk-e, akkor 1. nem jársz messze az igazságtól, 2. nem láttad még azt a videót, ami miatt megbolondultunk, a Pen Pineapple Apple Pen-t.

[vembed youtube=”d9TpRfDdyU0″ ]A japán művész, Kazuhiko Kosaka által kitalált PikoTaro nevű karakter saját száma pár nap alatt letarolta az internetet, hisz minden adott volt hozzá, hogy vírusként terjedjen: idióta szöveg, idióta tánc, idiótán kinéző előadó, mindez egy fülbemászó dallamba csomagolva. A rikító sárga, állatmintás ruhákat viselő Piko-Taro dalára természetesen a leginkább Japánban mozdultak meg, elég csak megnézni ezt a 11 perces összeállítást, ahol a videóban látható táncot és toll-gyümölcs penetrációs útmutatót utánozzák a szigetország lakói.

[vembed youtube=”BU4913krv0M” ]Akkor tehát ez lenne az új Gangnam Style, amitől nem szabadulunk hónapokig és milliárdos nézettséget valamint világhírnevet hoz alkotójának? Ummmm…tuti nem, PSY karakterét tovább lehetett vinni, Piko-Taro viszont annyira egysíkúnak tűnik, mint azok a hajléktalanok, akiknek egy bevett dumájuk van a kéregetésnél, de az annyira random hülyeség, hogy mindig bejön.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés