Kövess minket

Események

Tequilába áztatott latin rap a Dürer Kertben – egy év után újra Magyarországon lép fel a Delinquent Habits

Vamos!

Megosztva

Forrás:

A Los Angeles-i Delinquent Habits lassan már hazajár Magyarországra, hiszen az 1991-ben, Los Tres Delinquentes néven alapított csapat immár ötödik alkalommal lép ma fel kis hazánkban. A buli a tizedik születésnapját ünneplő Dürer Kertben kerül megrendezésre, az előzetes hírek szerint szinte már az összes jegy elkelt, így a tavalyi koncertjük után nagy valószínűséggel idén is teltházat produkál az Ives Irie, Kemo The Blaxican, valamint DJ Invincible alkotta trió.

Mint emíltettük, a srácok a kilencvenes évek elején alapították a bandát, első nagylemezüket mégis csak 1996-ban adták ki, Delinquent Habits címen, amit aztán 1998-ban a Here Come the Horns korong követett. Mindkét albumot a Cypress Hill-ből ismert Sen Dog producerelte, és profin hozta az akkoriban rendkívül népszerű, az angolt spanyol nyelvvel vegyítő, dallamos-hardcore rap egyveleget. A kezdeti sikerek után a kétezres években jelentősen csökkent a csapat körüli felhajtás, emiatt aztán többször elváltak, majd újra találkoztak útjaik. Alapaító dj-jük, O.G. Stlye pedig végleg otthagyta a zenekart. A helyére érkezett DJ Invincible segítségével 2017-ben adták ki legutóbbi, It Could Be Round Two LP-jüket.

[vembed youtube=”PfQ7BPDDe6Y” ]A buli lineup-ja a következőképpen alakul: Funktasztikus kezd este 9-kor, majd a hiphop-polihisztor Györemix folytatja a ráhangolódást egy fél órás warm-up dj szettel. A Delinquent Habits előreláthatólag 22 órakor lép színpadra, jó szokásukhoz híven lesz náluk néhány üveg tequila is, hogy azzal itassák (le) a közönséget. A koncertet követően, zárásként Györemix tér vissza a lemezjátszók mögé egy kis afterezésre.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés