Kövess minket

Aztaa

Tequilát iszogató óvodások után most itt vannak a THC-tartalmú gumicukrot evő gyerekek a michigani iskolában

Megosztva

Bűnös egy intézmény ez a Grand River Academy, hisz miután áprilisban egy óvodás tequilával ment iskolába, most az egyik kölyök THC-tartalmú gumicukrokat osztogatott a társainak, nem is lett jó vége.

Mint korábban írtuk, a michigani iskolában az egyik gyerek a Jose Cuervo tequilamárka egyik kevert italát vitte be az osztályába még áprilisban. A kisfiú apró poharakba töltött ki a többieknek, majd szétosztogatta azokat több társának, köztük egy 5 éves kislánynak. A tanárnak csak azután szóltak, miután a negyedik vagy ötödik adagnál szédelegni kezdtek. Komolyabb baja nem lett senkinek, és az intézmény vezetése azzal védekezett, hogy az üveg alapján nem volt egyértelmű, hogy felnőtt italról van szó.

Most viszont emelték a tétet a suliban, hisz az általános sulis szekción volt a sor, miután az egyik 11 éves fiú THC-tartalmú gumicukorral kínálta meg a többieket, ketten rosszul is lettek. Az egyik gyermek anyja egy Facebook posztban mesélte el a történetét, miszerint a kisfiú cukorkával kínálta meg a fiát, pár órával később viszont mindketten erősen megérezték a THC-t, és kórházban kötöttek ki.

Az előbb említett anya kikelt az intézmény vezetői ellen, hogy ilyen esetek megtörténhetnek, most pedig már a helyi gyermekjóléti szolgálat és a rendőrség is vizsgálódik.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés