Kövess minket

Aztaa

Terhes lány lőtte agyon párját egy rosszul sikerült Youtube videó során

Az emberi hülyeség sajnos továbbra sem ismer határokat.

Megosztva

Szörnyű tragédia történt hétfőn Minnesotában. A 22 éves Pedro Ruizt agyonlőtte 19 éves várandós felesége egy videó készítése közben, amit a Youtube csatornájukra szántak. A pár már korábban is készített, úgymond „vicces” felvételeket, volt például, hogy hintőporral megszórt fánkot ettek és tették közre a videómegosztón.

Jöttek aztán a lájkok és a feliratkozók is szép számmal, de Ruiznak ez nem volt elég. Többre vágyott, ezért úgy döntött, hogy szintet kell lépniük, és egy sokkal vagányabb kunsztot kell elkövetniük ahhoz, hogy még többen nézzék a videóikat.

Kitalálta, hogy barátnője, Monalisa Perez lőjön rá közvetlen közelről egy Desert Eagle pisztollyal, miközben ő egy könyvet tart a mellkasához. Azt gondolta ugyanis, hogy az majd felfogja a golyót és nem esik semmi bántódása.

Esett. Olyannyira, hogy belehalt a lövésbe.

[vembed youtube=”q8_x6niSw-U” ]
A rendőrök letartóztatták a hét hónapos terhes Monalisát, aki akár 10 évet is kaphat emberölés miatt. A lány egyébként még a tragikus kimenetelű felvétel előtt egy Twitter posztban azt írta, hogy ő és Pedro őrült videót készítenek, ami azonban egyáltalán nem az ő ötlete.

[twitter]https://twitter.com/MonalisaPerez5/status/879459393145888768[/twitter]

Volt.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés