Kövess minket

Aztaa

Terminátor anime érkezik a Netflixre

Megosztva

A jövőben újabb alkotással bővül a Netflix amúgy is bőséges anime-kínálata.

Nem másról, mint a Terminátor-franchise újragondolt anime verziójáról van szó, melynek gyártási munkálatai épp most zajlanak. Mint kiderült, a streaming óriás az 1987-ben alapított Production I.G anime stúdióval karöltve dolgozik a sorozaton, azzal a japán céggel, akiknek a keze olyan óriási munkákban volt már benne, mint a Ghost in the Shell, a Kill Bill, a Neon Genesis Evangelion, vagy a Psycho Pass

Forrás: StayHipp

A Terminátor jogait birtokló Skydance stúdiót is bevonják, emellett a projekt részese Matt Tomlin is, aki a Netflix tavalyi szuperhősfilmjének, a Project Power: A por című akció mozinak volt az írója. Ő a Production I.G csapatával szoros együttműködésben fog dolgozni.

„Megtiszteltetés, hogy a Netflix és a Skydance lehetőséget adott arra, hogy csináljunk egy elvárásokat felülmúló, konvenciókat felrúgó és bátor, tökös Terminátort.” – írja Tomlin egy frissen kiadott sajtóközleményben.

Az anime megjelenési dátuma egyelőre ismeretlen, ahogy az is, hogy pontosan mikor fog játszódni a Terminátor-univerzum idővonalán belül.

Alább a Netflix bejelentése:

[twitter]https://twitter.com/NXOnNetflix/status/1365406286557380611[/twitter]

Ha már animék, legutóbb itt írtunk a Death Note és további művek oroszországi betiltásáról, a hiphop és az animék összefonódásának a történetét pedig ebben a cikkben göngyölítettük fel.

(Hypebeast)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés