Kövess minket

Aztaa

Terry Crews őszintén beszélt függőségéről

Majdnem tönkretette a házasságát.

Megosztva

Az izomkolosszus sztár nemrégiben úgy döntött, megnyílik a rajongói előtt. Videó sorozatát Dirty Little Secretnek nevezte el (vagyis piszkos kis titoknak), amely három kisfilmből áll, és Terry teljesen őszintén beszél bennük a magánéletéről és függőségéről.

A Facebookon is megtalálható videókban vallotta be, hogy pornófüggő volt. „A pornógráfia nagyon, de nagyon elrontotta az életem.” – mondta Crews az első videójában. Sokáig nem is törődött azzal, hogy neki ebből később bármilyen baja is származhatna, ám akkor döbbent rá, hogy kezeltetnie kellene magát, amikor a felesége rájött, hogy pornófüggő. „A feleségem egy éjszaka rám nyitott, amikor pornót néztem. Azt mondta, hogy nem ismer többé, és nem is akar látni. Ekkor döbbentem rá, hogy valami nincs rendben velem.” – nyilatkozta a híresség.

Terryben 6 vagy 7 éve tudatosult ez az egész, és szerencsére azonnal szakemberhez fordult, aki ki is „gyógyította” függőségéből. A további videóiban rajongói kérdésekre válaszolt és elmesélte azt is, hogy többször volt depressziós és rengetegszer járt terápiára.

Szerencsére ez már mind a múlté, Terry imádja a feleségét, élvezi az életet, és nem függ senkitől és semmitől.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés