Kövess minket

Bulvár

Terveket szövöget Lola!

Ahogy vége a karácsonynak, Lola ismét a lovak közé csap. Hazai énekesnőnk elsőként azt tervezi, hogy leadja a karácsonyi bejgli ’bűneit’.

Megosztva

Lolának van humora, amit imádunk is, ám gyorsan a lényegre tért: „Viccet félretéve, most nem olyan régen készült egy dalom, amit Balanyi Szilárddal (szerk. Quimby-ből) csináltunk. És már a következő munkálatai is folynak.” – az énekesnő mondandójához hozzáfűzte azt is, hogy a jövőre még energikusabb lesz, mert jelenleg minden adott ahhoz, hogy szívvel-lélekkel csinálja. Az éneklés mellett szabadidejében egy kampány keretében az olvasást népszerűsíti Puskás Petivel, melyre a jövő évben a koncertek és videoklipek készítése mellett is szakít majd időt.


Ebből kifolyólag ő maga sem veti meg a könyveket, főleg alkalom válogatja, hogy mit olvas. Családjától karácsonyra könyvet is szokott kapni, tavaly ugyanazt kapta az apukájától és a nővérétől. „Most A lány a vonaton című könyvet olvasom, ami nagyon érdekes, de nem akarok spoilerkedni. Olvassátok el! Ezen kívül nem válogatok, ami a kezembe akad, azt elolvasom.” Az énekesnő azt is elmondta, hogy a kötelezőket nem igazán szerette, viszont egyik kedvence a Tüskevár volt. Majd kitért arra, hogy milyen mázlisták a mai fiatalok, hogy olyan nagyszerű kortárs szerzőkkel ismerkedhetnek meg, mint például Lackfi János vagy Varró Dániel. A kampány alatt nagyon megszerette a gyerekirodalmat. Nemcsak olvas, hanem régebben novellákat is írt, viszont egyéb elfoglaltságai miatt könyvet még nem tervez kiadni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés