Kövess minket

Stílus

Tetőtől talpig kígyóban!

Feltehetőleg már te is találkoztál az üzletek polcain olyan cipővel vagy táskával, amely kígyóbőrből készült. A sokak által rettegett minta 2015 őszének divatjává válik.

Megosztva

kigyoA modell a Miu Miu 2015 ősz-tél kollekciójának darabját viseli.

Az állatminták a divat alakulásában mindig is meghatározó szerepet játszottak. A leopárdok, tigrisek és zebrák korszaka leáldozóban van, és új divat van kialakulóban. Idén ősszel a kígyók kerülnek előtérbe. Annak ellenére, hogy a hüllők látványa sok emberből félelmet vált ki, a bőrük az árnyalatnak, a színvilágnak és a struktúrának köszönhetően rendkívül értékesnek számít. Ennek köszönhetően a divat mindent megtesz azért, hogy ezeket a motívumokat természetes és mesterséges anyagokkal utánozni tudja.

táskaFotó: Getty Image / Europress

Ha idén ősszel csak egy kötelező darabot szeretnél beszerezni, akkor az a cipő legyen. Nem szükséges a legextrémebbet választani, a minimál változat is megteszi, melyet a kígyók szelleme hat át. A mintát bátran keresheted a klasszikus fekete, a világos vagy esetleg szürke változatban. Persze, a vagányabbak az excentrikus darabok között is válogathatnak. Gardróbjukból a piros, kék vagy zöld kígyóimitációk nem hiányozhatnak.

cipőFotó: Getty Image / Europress

Ha egy kicsit még bizonytalan vagy, hogy hogyan viseld a kígyómintát, akkor meríts ihletet a ’70-es évek divatjából. Egy vagány öv vagy egy bombasztikus magassarkú biztosan feldobja majd a szetted!

 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés