Kövess minket

Aztaa

The 2021 Scent: a gyertya, melynek Squid Game, #FreeBritney, TikTok és vakcina illata van

Megosztva

A „Smells Like Capitalism” és a „Scent of 2020” után új gyertyát dobott piacra a Flaming Crap nevű humoros termékeket gyártó cég.

Az új gyertyának – mint azt a neve is implikálja – nemes egyszerűséggel 2021 illata van, avagy egyesül benne minden, ami trendek szintjén jellemezte ezt a meglepően gyors, kaotikus, de mindenképpen reménytelibb és élménydúsabb évet.

Ilyen többek közt az óriásit menő, Vans-eladásokat is egekbe repítő Squid Game sorozat, a TikTok, és azok világot hódító trendjei, a jobb esetben mindannyiunknak beadott vakcinák, melyek végigkísérték a mindennapjainkat, már ami a híreket illeti és a Britney Spears felszabadulását sürgető #FreeBritney-mozgalom.

Meggyújtás után a berries & cream-illat jelenik meg először (ez egy TikTok-trend), aztán feltűnik a törökméz-aroma (aki látta a Squid Game-et, az tudja, miről van szó), a Britney-réteget az énekesnő Fantasy nevű saját parfümje ihlette, a vakcinák valamiféle klinikai illat képében jelennek meg.

A gyertya amúgy 30 órán át képes égni, az ára pedig 19.50 dollár, azaz 6 ezer forint, az ünnepekre pont ideális ajándék. Vásárolni itt.

(HB)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés