Kövess minket

Hiphop

The Alchemist álnéven töltött fel YouTube-ra egy teljes albumot, eddig még senki sem találta meg

Megosztva

Forrás: Red Bull

Veterán kaliforniai producer, The Alchemist nemrég felugrott Twitterre, hogy elpoénkodjon azon, hogy eddig még senki sem találta meg azt a lemezt, amit álnéven töltött fel YouTube-ra, vagy hát ha valaki meg is találta, arra még nem jött rá, hogy a producer keze munkáját hallja.

Elrejtettünk YouTube-on egy egész lemezt, kamu név alatt. Kamu borítót is csináltunk hozzá, kamu számcímekkel. Eddig még senki nem találta meg” – írta a munkamániás alkimista.

Kemény belegondolni, hogy miként volt ideje egy ilyen titkos projektet összehozni, hisz a tavalyi Freddie Gibbs-zel közös „Alfredo” után idén a New York-i Armand Hammer rap duóval is csinált egy lemezt Haram címmel, majd április végén ledobott egy This Thing of Ours című szóló EP-t, amin többek közt Earl Sweatshirt is szerepelt, miközben azért más projektekbe is besegített.

Emberünk tehát nem fog leállni egyhamar, ami pedig a YouTube-on elrejtett lemezt illeti, eddig még senki sem fedezte fel, de míg előkerül, biztosan sok kezdő producer hazudja majd azt, hogy megtalálta, hogy így promózza a saját projektjét.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés