Kövess minket

Események

The Biebers lemezbemutató koncert az A38 Hajón!

A srácok az elmúlt 3 év termését prezentálják október végén. Nincs itt semmi üres fecsegés, október 29-én The Biebers lemezbemutató koncert lesz az A38 Hajón.

Megosztva

bscap000131 1024x576

A The Biebers az ország egyik legmenőbb bandája. A zenét hét tag fűszerezi: Peti, Dani, Stuart, Dániel, Milán, Bálint és Emota. A banda érdekessége, hogy sokáig senki nem tudta, hogy kik állnak a The Biebers név mögött. Mikor zenéjük – a Sorry vagy a Stay – sorra hódította meg a slágerlistákat, akkor sem volt publikus a névsor. A Sorry daluk a Fonogram-díjkiosztón elnyerte az év hazai modern pop-rock hangfelvételének járó díjat. Később kiderült, hogy Puskás Peti is az alapítók között van, és még néhány tag neve kiszivárgott a sajtóban és a koncertek alatt. Az október nagyon pörgős a banda számára. A hetekben forgatták le a Love How It Tastes klipjét, melynek klippremierje október 28-ra várható.

[vembed youtube=”9fb4QFSBoJo” ]

A titokzatos, minden fellépésével meglepetést szerző és örömünneplést kiváltó The Bieberst talán senkinek nem kell bemutatni. A lemezbemutató koncertjük előtt egy új, üde hang, a Mörk izzítja majd be a levegőt!

[vembed youtube=”Auzi0QDyU2U” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés