Kövess minket

Hiphop

The D.O.C. szerint Snoop Dogg új, Dre-vel közös albuma a Death Row-éra hangzás folytatása lesz

Megosztva

The D.O.C. nemrég egy a From The Desk Of Lo-nak adott interjúban beszélt Snoop Dogg és Dr. Dre közelgő közös albumáról, a Missionary-ról. Az LP Snoop 1993-as, Doggystyle című debütáló lemezének folytatása. A várva várt album elvileg hamarosan megjelenik, bár a hivatalos megjelenési dátumot még nem hozták nyilvánosságra. The D.O.C. szerint a duó a folyamatok végén járnak, és azt tervezi, hogy segít nekik befejezni.

Azt tervezem, hogy jövő héten egy hétre Los Angelesbe megyek, hogy segítsek Snoopnak és Dre-nek befejezni a Missionary albumot” – magyarázta a művész. „Már régóta nem dolgoztunk együtt komolyan, ahol mindannyian egy kreatív térben vagyunk, szóval ez egy király egy hét lesz” – mondta.

Szeretjük egymást” – folytatta – „Tudod, ők a testvéreim, és azt akarom, hogy győzedelmeskedjenek, ahogy ők is nekem. Az kell, hogy mindenki ott legyen fejben. De most, ebben a pillanatban, azt hiszem, mindannyian úgy vagyunk, hogy készen állunk arra, hogy valami újat csináljunk.” The D.O.C. azt is elmondta, hogy Snoop albuma úgy hangzik, mintha ez lett volna a következő projektje a Death Row-n.

A nyár elején a producer, Smitty is megosztott néhány új részletet a Missionary-ről, azt állítva, hogy a The Chronic óta nem látta Dr. Dre-t ennyire elkötelezettnek egy album iránt. Alább csekkolható The D.O.C. teljes interjúja.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés