Kövess minket

Film

The Game a Tupac film forgatásán járt!

És, ha már ott volt elmondta a véleményét is…

Megosztva

Az All Eyez On Me rendezője Benny Boom jó barátja Game-nek, ezt tudván nem meglepő, hogy a rapper felbukkant a film forgatásán, pontosabban már az utómunkákat végzik, a vágásnál tartanak a készítők, ekkor toppant be hozzájuk a rapsztár.

Belenézhetett a már kész részleteibe a mozinak és teljes mértékben elégedett volt azzal, amit látott. Sőt, elmondta a véleményét is, amivel kissé „felélesztette” a Tupac-Biggie párharcot, és odaszúrt a keleti-oldal rajongóinak is.

Szerinte ugyanis az All Eyez On Me messze jobb lesz, mint a 2009-ben megjelent Notorious című film, amely B.I.G. életét mutatta be.

[instagram]BGpBMFBtiKl[/instagram]

„Büszke vagyok Benny Boom-ra és L.T. Hutton-ra ; Afeni Shakur-ra és Tupac-ra, na meg az egész west coast-ra! Az All Eyez On Me robbani fog, a Notorious film csak egy rajzfilmnek tűnik mellette. Demetrius Shipp óriási!”- nagyjából ezekkel szavakkal adott hangot elismerésének The Game egy Instagram videóban a film producere L.T. Hutton társaságában.

Érdekesség még, hogy a már említett Notorious moziban a címszerepet játszó Jamal Woolard lesz az All Eyez On Me Biggie-je is. A keleti part legendájának a fia, C.J. Wallace bízik benne, hogy édesapját korrekt módon ábrázolják majd a készülő filmben és nem negatív karakterként mutatják be.

(theboombox.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés