Kövess minket

Hiphop

The Game azért akar Eminemmel rap párbajozni, mert szerinte 50 Cent nem ér fel hozzá

Megosztva

Miután márciusban felhozta, hogy Eminem ellen szeretne kiállni rap csatázni, de nem érkezett válasz, The Game most ismét felhozta a témát, egyben odaszúrt egyet 50 Cent-nek is.

A comptoni rapper az Uproxx Fresh Pair nevű műsorának vendége volt, ahol elmagyarázta, hogy miért hívta ki Eminemet egy párbajra.

Mindig azt mondogatom magamnak, hogy „te vagy a legjobb rapper”. Ezen a szinten, ahol mi vagyunk, ez már vetélkedés. Usain Bolt nem saját magának fut az olimpián, hanem mások le akarják győzni, és ő pedig őket” – mondta, majd azt is kifejtette, hogy miért nem mondjuk 50 Centet akarja legyőzni. Szerinte őt túl egyszerű lenne két vállra fektetni, mivel Fifty „nem tud rappelni”.

Ha rapről beszélünk, 50 nem tud legyőzni, de a kis haverja tud rappelni. Soha senki nem szól be Eminemnek, mert mindenkiben az a kép alakult ki róla, hogy ő a legjobb. Hát, én akciózni akarok vele, méghozzá most azonnal!

The Game a márciusi Drink Champs interjújában már kifejtette, hogy a szélesebb publikum lehet azt gondolja, hogy Eminem a jobb rapper kettőjük közül, de ő nem osztja ezt a nézetét. A rapper menedzsere, Wack 100 amúgy nemrég azt nyilatkozta, hogy Game-nek van egy kiadatlan diss trekkje, melyben Eminem kap egy két verbális pofont, egyelőre viszont ez a dal nem jelent meg, igaz a rapper épp az új albumán dolgozik, tehát még droppolhatja, ha Eminem továbbra sem válaszol a párbaj kihívására.

(Complex)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés