Kövess minket

Bulvár

The Game bunyózni akar Jake és Logan Paullal, azt állítja, szétveri őket

Megosztva

The Game látszólag megelégelte, hogy a bokszvilágot megfertőzték a YouTube sztár Paul testvérek cirkuszi szinten lévő meccsei, és kihívta Logant és a tesóját, Jake-et egy utcai bunyóra.

Hey Jake és Logan Paul…találkozzunk LA belvárosában a Staples Center előtt, jön az öcsém is, és bunyózzunk egyet. Nem kellenek kesztyűk, meg pénz sem, csak egy az egy ellen, szétbaszunk titeket!!!” – írta a comptoni rapper váratlanul Twitteren.

A 41 éves, bokszolói tapasztalattal nem, de utcai bunyó tapasztalattal azért rendelkező rapper elég magabiztos, hogy ki tudja ütni valamelyik Paul tesót, mint egy aggódó rajongó megjegyzésére elmondta, Martin Luther King Jr. beszédére esküszik, hogy nem fog veszíteni.

A volt NBA sztár, Nate Robinson, és a UFC harcos Ben Askren ellen már győzedelmeskedő Jake Paul szimplán annyit válaszolt vissza a Game-nek, hogy „ha tetszik, ha nem, ki leszel ütve a gecibe„, miközben Logan szerint a rappernek az egész családja segítségére lenne szüksége, ha el akarna bánni velük. Logan Paul amúgy nem mással, mint Floyd Mayweatherrel mérkőzik meg következőleg, június 6-án egy gálameccsen, ott persze nem kesztyű nélkül, és pláne nem pénz nélkül állnak ki egymás ellen.

(TMZ)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés