Kövess minket

Aztaa

The Game kaliforniai villája mellett is tombol a tűz, de ő egyelőre még kitart és összeesküvés-elméleteket gyárt

Úgy gondolja, nem véletlenül csaptak fel a lángok Kalifornia szerte.

Megosztva

Forrás:

Minden idők legpusztítóbb erdőtüze tombol Kaliforniában, eleddig 31 halálos áldozatot követelve. Luxusvillák ezrei égtek le, de volt olyan település is, amelyet teljes egészében elpuszítottak a lángok. Több mint kétszáz ember eltűnéséről számoltak be a hatóságok, a három különböző tűzvész intenzitása pedig ahelyett hogy gyengülne, a fokozódó szél miatt előráláthatólag tovább erősödik, így aztán újabb területekre törhet majd be.


Míg a szomszédai között van, aki hanyatt-homlok menekül a katasztrófa súlytotta területről, addig The Game nem hajlandó elhagyni calabasasi otthonát, inkább Instagramon közvetíti az eseményeket, miközben összeesküvés elméleteket gyárt nagy izgalmában.

[instagram]BqDkUzEluqJ[/instagram]
[instagram]BqBs6DZFOO_[/instagram]

Az utóbbi napokban több fényképet is posztolt a közvetlen közelében felcsapó lángokról, bár a leksokkolóbb látványt mégis az alábbi videó nyújta, illetve az ahhoz írt kísérőszöveg.

[instagram]Bp-DZDSlUe2[/instagram]
Ebben ugyanis arról elmélkedik a rapper, hogy szerinte egyáltalán nem véletlenül kezdődött a tűz, hanem valaki (vagy valakik) szándékosan gyújtották fel az erdőket. Méghozzá azért, hogy eltereljék a figyelmet a múlt héten 12 halálos áldozatot követelő, Thousand Oaks-i lövöldözésről.

(XXL)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés