Kövess minket

Bulvár

The Game koporsóba rakná a háza körül ólálkodó fószereket

Hárman néztek szét a birtokán, míg ő a BET Awardson próbálta jól érzeni magát.

Megosztva

Forrás:

Múlt hétvégén tartották Los Angelesben az idei BET Awards díjkiosztó gálát, ahol sok más zenész mellett, a helyi erőnek számító, The Game is feltűnt. Miközben a rapper a rendezvényen parolázott, három férfi megpróbált betörni a házába, ám rövidke körbejárás után – vélhetően a rengeteg kamera, és nem mellékesen az ingatlant őrző két rottweiler látványa elrémíthette őket – rablás helyett felszívódtak a helyszínről.


A történet ezzel azonban még nem ér véget: miután Game értesült a meghívó nélkül érkező trió látogatásáról, egy hosszúra nyúlt Insta posztban üzent nekik, nem éppen barátkozó hangnemben. A bejegyzésben közzétette az egyik kamerafelvételt arról, ahogy három maszkos krapek settenkedik a háza körül törölközővel a kezükön.

[instagram]BkgHP2yHfM-[/instagram]
„Ma este várni fogok rátok. Gyertek vissza bátran, ha netán azt gondoljátok, én vagyok az, akinek felnyomhatjátok az otthonát bármiféle következmény nélkül, miközben bent alszanak a gyermekei. Mind a hármótokat koporsóba rakom. Szóval, amennyiben megdöglenétek pár Xbox meg tévé miatt, másszatok át megint a kerítésen. A pisztolyom és én várunk titeket!” – ez talán a lényeg, bár Game leírta azt is, hogy a szomszéd kamerája által rögzített felvételeken tisztán látszik a bűnözők autójának rendszámtáblája is, továbbá az egyik férfi valahonnan nagyon ismerős neki.

Jobb lesz talán mindenkinek, ha ezek hárman inkább otthon maradnak olvasgatni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük