Kövess minket

Bulvár

The Game menedzsere szerint Meek Millnek ki kellett volna ütnie 6ix9ine-t, mikor összefutottak

Megosztva

Forrás:

The Game és Blueface menedzsereként ismert Wack 100 is kommentálta a szombat este lezajlott 6ix9ine vs. Meek Mill csörtet, melyből szerinte Tekashi jött ki győztesen.

Mint tegnap mi is megírtuk, 6ix9ine és Meek Mill egy atlantai bulizás után feszültek egymásnak egy parkolóban. Verekedés nem alakult ki, mivel mindkét előadót nagydarab biztonságiak védték, de Meek azt állítja, hogy a találkozásuk egy pontján leköpte 69-t, és hogy „majdnem” lelőtte őt, de aztán mégsem akart komolyabb konfliktust, mert akkor csak visszakerült volna a börtönbe. Wack 100 elsőként egy azóta törölt Insta poszttal reagálta le a való életbe átültetett szardobálást, szerinte a szájkaratét Tekashi nyerte, akit amúgy ő konzekvensen patkánynak hív. „Patkány: 1, Rapper: 0” – írta a posztjában.  

Wack később egy 9 perces videóüzenetben is kifejtette a véleményét, itt elmondja, hogy mobilizgatás helyett Meeknek le kellett volna ütnie 69-t. „Ha a beef következményétől aggódsz, akkor ne beefelj senkivel” – adott tanácsot Meeknek a menedzser, majd megfeddte azokat, akik Meek pacifista megoldását védik. „Mind lúzerek vagytok, hogy kifogásokat kerestek. A patkány 1-0-ra vezet. Mindenki látta mi történt. Ez a valóság. Lehet bármiről szövegelni a dalaidban, de mikor helyzet van, akkor helyzet van” – mondta, majd hozzátette, hogy Meek ne kritizálja nyilvánosan 69-t, ha fél, hogy egy valódi szituáció miatt rendőri ügye lesz.

[instagram]CLSe3NSAUaa[/instagram]
Meek persze jogosan fél attól, hogy akár egy pofon miatt is bekaszlizzák, elvégre többször is szembe került már a törvénnyel, volt, hogy tiltott fegyvertartás, máskor szabálytalan utcai motorozás miatt vették elő.

Wack 100 eközben már bizonyította, hogy ha kell, készen áll a bunyóra, itt van példának a lenti felvétel, melyen egyszerre két arccal verekszik, miután azok beszóltak neki az utcán.

[vembed youtube=”vYc7h8qkGwU” ](HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés