Kövess minket

Bulvár

The Game mostantól egy petákot sem kap a zenei jogdíjaiból, miután szexuálisan zaklatott egy nőt a műsorában

A rappernek 7 millió dollárt kellett volna kifizetnie, de mivel nem teszi, elveszik a jogdíjaiból befolyó pénzt.

Megosztva

Forrás:

Szintet lépett egy The Game elleni per, mely azután indult, hogy anno egy valóságshowban szexuálisan zaklatott egy nőt. 

A sztori 2015-ben indult, mikor a rapper a „She’s Got Game” című társkereső valóságshow főszereplője volt. Az egy évadot megélt showban 11 lány versengett a rapper kegyeiért, a hatodik epizódban kiesett Priscilla Rainey viszont nem távozott szép emlékekkel, beperelte emberünket, mivel állítása szerint The Game az engedélye nélkül fogdosta a fenekét, és a nemi szervét a forgatásokon során.

[instagram]BmtQcE7hDcv[/instagram]
A rappert nem igazán érdekelte az ügy, egyetlen egy tárgyalásra sem ment el, gyakorlatilag teljesen ignorálta a pert, így az ügyben eljáró bíró végül megítélte a Rainey által követelt 7,1 millió dolláros kártérítést. Tekintve, hogy ez nem aprópénz, a rapper gyorsan kapcsolt, átíratta az összes vagyonát egy cégre, amit a menedzsere, Wack 100 kezel, így aztán papíron nincs pénze arra, hogy kifizesse a megítélt összeget. 

Rainey-t 70 ezer dollárral próbálták lebeszélni a per folytatásáról, de nem hagyta annyiban az ügyet, és sikeresen elérte a bírónál, hogy kimondja, The Game összes zenei jogdíja őt illeti meg, addig míg ki nem fizeti a kártérítést. A rapper tehát mostantól egyetlen petákot sem kap a saját zenéiből, ami azért úgyis fájhat, ha milliomos vagy. The Game egy insta kommentben úgy reagált az ítéletre, hogy továbbra sem fizeti ki a 7 milliót, de ha mégis ki kéne, neki az se baj, mert tele van lével.

(Urban Islandz)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük