Kövess minket

Hiphop

The Game szerint nem sok jóra vezet, ha a fiatal rapperek továbbra is kamu gengszteresdit játszanak

A börtönben ugyanis nincsen pardon.

Megosztva

Forrás:

Ha valaki, akkor The Game tisztában van azzal, hogy mit jelent bűnözők között mozogni, valamint azzal is, hogy nem feltétlen kifizetődő elfoglaltság a gengszterkedés. Éppen ezért nem érti azon fiatal rapperek viselkedését, akik mindenáron rosszfiúnak akarnak tűnni a rajongóik előtt, és a közösségi médiában bandaháborúzgatnak egymással.

Szerinte ugyanis az igazi gengszterek nem a neten keménykednek, hanem az utcán próbálnak túlélni, ha pedig börtönbe kerülnek, akkor nem kegyelmeznek az ilyen-olyan okból lecsukott kamuknak.

Minderről egy friss interjúban beszélt a The Blast nevű portálnak, amiben kitért Tekashi 6ix9ine ügyére is.

„Elkeserítő a helyzet. A fiatal generációnak rá kellene jönnie, hogy tönkretehetik az életüket ezzel. Trollkodni az interneten nem ugyanaz, mint valódi bűntényeket elkövetni. Ne utánozzátok azokat, akik valóban ebből élnek, mert nem lesz jó vége. Amikor egy életfogytos mellett kötsz ki a sitten, hidd el, nem szeretnél ott lenni. Nem ismerek egyetlen igazi bűnőzöt sem, aki börtönbe szeretne kerülni.”

Meglepő együttérzés ez The Game-től, aki nemrégiben még nagyban beefelt 6ix9ine-nal. Persze nem mindenki ilyen empatikus, YG például egy koncerten arról beszélt, hogy bár senkinek sem kívánja a börtönt, mivel az egy borzalmas hely, de 69 ennek ellenére megbaszhatja. 

[instagram]Bqh5wLcAycm[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés