Kövess minket

Hiphop

The Game szerint ő a legjobb comptoni rapper, Kendrick Lamart is beleszámítva

Megosztva

Forrás:

Felhypeolva, saját bevallása szerint pár kupica tequila után jelentkezett be The Game abba a Clubhouse beszélgetésbe szombaton, amit többek közt Crooked I és Glasses Malone vezettek. A rappert a beszélgetésben valaki a kedvenc comptoni rapperének nevezte, mire kitört Game-ből, hogy valójában ő a legjobb comptoni rapper és pont.

Senki se tud lerappelni engem a comptoni szcénából tesó, senki” – kezdte, majd miután leesett neki, hogy Kendrick Lamar talán azért mégis felette van, gyorsan helyretette ezeket a gondolatokat. „Kendrick a tesóm, csinálja a dolgát, imádom, amit csinál. De ne játszadozzunk a nevemmel, én vagyok a legkeményebb comptoni, rappelésben, szövegben, mind én vagyok. Aki más mond, azt legyalulom, és mindenkit, aki egyetért vele” – folytatta.

The Game ezután megkapta a kérdést, hogy oké, ő a legjobb, de saját magán kívül ki a top 3 kedvenc comptoni rappere, melyre a már előbb említett Kendricket, a karrierjét Eazy-E kiadójánál kezdő MC Rent, valamint a G-Funk alapvetés, DJ Quik neveit említette.

(HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés