Kövess minket

Hiphop

The Game tanácsa a mai feltörekvő rappereknek: MARADJATOK OTTHON!

Úgy érzi, nagyon veszélyes mostanában rapperként utcára menni.

Megosztva

Forrás:

The Game aggódni kezdett a mai rapperek biztonságáért. A comptoni MC úgy érzi, hogy az irigység, a közösségi média által felnagyított életmód, és a rapper gyilkosságok idei trendje miatt veszélyben van a feltörekvő előadók élete, ezért többször is megpróbált a maga módján tanácsot adni Twitteren. Az biztos, hogy Game tapasztalatból beszél, ne feledjük, hogy volt hogy egy nap ötször rálőttek, mikor még csak huszonéves volt.

The Game első tanácsa az volt, hogy akármennyire is szeretnéd, ne villogtasd, hogy mennyi pénzed van, mivel biztos lesz valaki, akinek ez böki majd a csőrét. „Fiatal rapperek, ne menőzzetek pénzzel a közösségi oldalakon. Minden dollárért, amit villogtatsz, egyenlő arányban lesz valaki, aki ugyanannyi golyót tölt a fegyverébe” – írta még november végén. Elsőre rögtön Pop Smoke esete juthat eszünkbe, őt pont azután lőtték le februárban random fiatalok, hogy Instagramon véletlenül megosztotta a lakcímét.

[twitter]https://twitter.com/thegame/status/1329858408653017089[/twitter]
A héten aztán még az előzőnél is szigorúbb tanácsot adott Game a sikerre éhes előadóknak, szerinte idén már nem is érdemes utcára menni. „10 rappert lőttek agyon csak idén, és az emberek azt kérdezik, mi a tanácsom a feltörekvőknek…MARADJATOK BAZDMEG OTTHON #2020megbaszhatja” – posztolta, majd hozzátette, hogy már iPhone applikációk is okozhatják valaki halálát, itt vélhetően megint a közösségi oldalakra utalt.

[twitter]https://twitter.com/thegame/status/1336033218558971904[/twitter]
[twitter]https://twitter.com/thegame/status/1336041384092917763[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés