Kövess minket

Film

The Mandalorian lett a legstreameltebb TV sorozat valaha

Még a Stranger Thingst is lehagyta.

Megosztva

Forrás:

A Disney új Star Wars sorozata, a The Mandalorian lett a legtöbbet streamelt TV sorozat valaha, legalábbis az Egyesült Államokban biztosan.

Ezzel lehagyta a korábbi streamkirály sorozatot, a Netflixen futó Stranger Things-et. A Jon Favreau által létrehozott, itthon egyelőre elérhetetlen Disney+ streamingszolgáltatón futó Csillagok Háborúja melléksztori sikere azért is nagy dolog, mert eddig összesen három részt mutattak be, míg mondjuk a Stranger Thingst egyben felkapolják a Netflixre, de még így is közel 19 millióval nagyobb volt az érdeklődés az előbbire, 100 millió ember nézett legalább egyszer bele. 

sorozat 5 évvel „A Jedi visszatér” után és 25 évvel „Az ébredő Erő” előtt játszódik, a legcukibb karakterből, akit mindenki bébi Yodának hív, annak ellenére, hogy nem Yoda fiatal énje a karakter, pedig hamar mém lett.

Forrás:

A Disney+ jelenleg 10 millió feletti feliratkozóval rendelkezik, de a várakozások szerint az első évben ez akár 18 millióra is felcsúszhat, pláne ha bővítik azon országok körét, ahol elő lehet rá fizetni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés