Kövess minket

Stílus

The Notorious B.I.G. anyja kiakadt a Kendall & Kylie pólókra, amiken fia is szerepel

Teljesen jogtalanul használták fel Biggie képét.

Megosztva

Forrás:

Kezd egyre kínosabbá válni Kylie és Kendall Jenner új vintage pólókollekciója, melyeken híres zenekarok és rapperek logóit valamint arcképét használták fel. A páros olyan rockbandák mellett, mint a Metallica, Pink Floyd, vagy a Kiss, felhasználták 2Pac és Biggie arcképét is, utóbbi jogörökösei pedig már fel is szólaltak a pólók ellen. 

Elsőként Biggie édesanyja, Voletta Wallace szólalt meg Instagramon. „Nem tudom ki mondta Kylie és Kendall Jennernek, hogy joguk van ezt tenni. A tiszteletlenségnek egy olyan fokát sikerült megütniük, hogy még csak meg sem kerestek engem, vagy az örökösök közül bárkit. El se tudom képzelni, hogy gondolták, hogy kihasználhatják 2Pac és a fiam halálát, pólóeladásokért cserébe. Ez tiszteletlen, undorító és a kihasználás legrosszabb formája!!!” – írta posztjában.

[instagram]BV7idXEAt5_[/instagram]
A Kendall és Kylie arcképével díszített, darabonként 125 dolláros pólók azóta eltűntek a webáruházukból, feltehetően az erős reakciók miatt. Biggie örökösei mindenesetre beperelték a lányokat, tekintve, hogy a rapper képeit jogtalanul használták fel, majd árusították pólókon. A Jenner testvérek továbbra sem kommentálták a történteket.

(HHNH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés