Kövess minket

Hiphop

The Notorious B.I.G. jobb rappernek gondolta JAY-Z-t – állítja Biggie közeli barátja

A „Dead Presidents” egyik sora győzte meg.

Megosztva

Forrás:

The Notorious B.I.G. egy valódi legenda a hiphopon belül, de még neki is voltak pillanatai, mikor úgy érezte, lehagyták őt a szcénában – derült ki nemrég egy Instagram Live beszélgetésből, melyben Smoke DZA és a Junior Mafia tag, egyben Biggie közeli barátja, Lil’ Cease beszélgettek.

Lil’ Cease visszaemlékezett azokra az időkre, mikor Biggie és az akkor még csak feltörekvőnek számító, szintén New York legenda JAY-Z jóba lettek, majd nem sokkal később barátság alakult ki köztük. 

Jól megértették egymást, volt bőven gengszter téma, amiben egyet tudtak érteni. Tisztelték egymást, mint ember, és mint előadóművész. Big nem félt kimondani, hogy JAY jobb nála. Mindig azt mondta, hogy „Yo, az a néger különb nálam” – mondta Cease, majd gyorsan hozzátette, hogy nem kamuzik, és akármire képes lenne megesküdni, hogy ez tényleg elhagyta Big száját, pláne mivel mások is hallották.

[instagram]B_Lj7-1ja48[/instagram]
Lil’ Cease még a pontos pillanatot is fel tudta idézni, mikor Biggie úgy érezte, JAY beelőzte őt. JAY-Z azt rappelte a ‘Dead Presidents’-en, hogy „Nigga take a freeze off my kneecap/Nigga believe that” – Biggie pedig állítólag azt mondta, hogy „Yo, megfogott engem”. Cease poénkodva kiemelte, hogy JAY soraihoz néha szótárt kellett használnia, annyira okos rímeket írt, de ő pont ezért élte inkább Biggie egyenes szövegeit.

Biggie amúgy szerepelt JAY debütáló Reasonable Doubt lemezén, cserébe Hov ráugrott a Life After Death album „I Love The Dough” című dalára. Sajnos barátságuknak Biggie korai halála vetett véget.

[vembed youtube=”6BCsxQg3NE4″ ](Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük