Kövess minket

Film

The Weeknd az Idol folytatására utalgat

Megosztva

Magyar idő szerint hétfőn befejeződött az Idol első évada az HBO-n, és habár nem sokan vágynak rá, The Weeknd arra utalgat a búcsúposztjában, hogy akár érkezhet is a folytatás.

Az Idol egy kreatív hullámvölgyben lévő popsztárról (Lily-Rose Depp) szól, aki összejön egy kínos klubtulajjal, aki maga köré gyűjti a tehetségeket. A show nagy része zenei betétekből és szexjelenetekből áll, a történet folyása minimális, az első részről írt kritikánkat itt olvashatjátok (később se lett jobb).

A sorozatot a kritikusok és a nézők is lehúzták, a záróepizód annyira illogikátlan és erőltetett, hogy egyesek az HBO legrosszabb sorozatlezárásának tartják, The Weeknd egy Twitter posztban ennek ellenére arról írt, hogy „tovább fog küzdeni a víziójáért”.

A finálé. Hálás vagyok, hogy megoszthatom veletek ezt a pillanatot, ahogy vége lett az évadnak. Továbbra is vinni fogom előre a vizíómat, akármennyire is nehéz az út. Jocelyn örökké” – írta hétfőn. A kommentek közt máris azt találgatják, hogy az „évad vége” és nem a „sorozat vége”, valamint a sejtelmes „vízióért való küzdés” részek egy esetleges második évadra való utalgatás lehet, mindenesetre az HBO egyelőre nem erősítette ezt meg, állításuk szerint később döntenek a sorozat sorsáról.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés