Kövess minket

Zene

The Weeknd „Blinding Lights”-ja újabb Spotify rekordot döntött, már 4 milliárdos streamnél jár

Megosztva

The WeekndBlinding Lights” című dala már eddig is a Spotify történetének legtöbbet játszott dala volt, most pedig ez lett az első dal, amely átlépte a 4 milliárdos lejátszási küszöböt a platform történetében.

A szám eredetileg 2019 novemberében jelent meg The Weeknd negyedik, „After Hours” című albumán. A Spotify egy Abel Tesfaye-trófeával ellátott emlékvideóval ünnepelte a pillanatot.

Örökké hálás leszek, ha bármi, amit létrehozok, eljut emberek millióihoz, nemhogy milliárdokhoz! Annyira hálás vagyok, hogy ez a dal olyan érzéseket kelt az emberekben, hogy folyton visszamennek meghallgatni” – írta The Weeknd egy nyilatkozatban.

Az énekes számára nem idegen a rekordok döntögetése a platformon. Tavaly februárban a Spotify történetének első előadója lett, aki átlépte a 100 millió havi hallgatót, és jelenleg a platform legtöbbet hallgatott előadója 113 millió havi hallgatóval. Elvileg már dolgozik az új albumán is, mely a „After Hours” és a „Dawn FM” folytatása lesz, lezárva ezzel a trilógiát.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük