Kövess minket

Film

The Weeknd eredetileg nem akart szerepelni az Idolban, a karakterét egy lúzernek tartja

Megosztva

Eddig két epizód ment le az HBO és a The Weeknd új közös sorozatából, az Idolból, de az már most látszik, hogy az énekes nem éppen a legjobb színész, és akkor enyhén fogalmaztunk. Abel most egy új GQ interjúban próbálta magyarázni bizonyítványt, kiemelve, hogy valójában nem is akart eredetileg szerepelni a show-ban.

Az énekes az interjú során elmondta, hogy Tedros nevű karakterét direkt írták visszataszítóra, amibe beletartozik, hogy rosszul öltözködik, kicsit ciki és béna, és hogy első ránézésre simlis. Ez persze nem magyarázza meg, hogy akkor mégis miként tud összejönni a Lily Rose Depp által alakított popsztárral a show-ban, de Abel szerint érdemes kivárnunk mind a hat epizódot, mert úgy kicsit több kontextust kapunk majd a sztorihoz és Tedros karakteréhez.

Megvetendő egy alak, egy pszichopata, felesleges szépíteni. De valahogy mégis segítségére van a lánynak, ami szomorú, ezért utálják ezt látni a nézők” – mesélte. Abel azt is hozzátette, hogy több, online gyakorlatilag kiröhögött jelenet, mint mikor gyalog jelenik meg a popsztár Los Angeles-i villájánál, tudatosan béna, mert akartak egy kis humort is csempészni a show-ba. Állítása szerint a váltakozó hangulat is teljesen tudatos.

Az igazság az, hogy semmi sejtelmes és vonzó nincs a karakteremben. Ezt tudatosan csináltuk így, ez alapján válogattuk a ruháit, a haját…a csávó egy tuskó” – mondta szintén Tedros karakteréről, akit az interjú egy másik pontján lúzernek nevez, ismét kihagyva azt a részletet, hogy akkor miért van oda érte a gazdag és gyönyörű főszereplőlány a show-ban.

Abel elárulta, hogy mikor eredetileg írta a forgatókönyvet, eszébe se jutott, hogy ő játssza el Tedros-t, de az Eufória készítője, Sam Levinson addig nyaggatta, míg végül bevállalta a dolgot.

(GQ)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés