Kövess minket

Bulvár

The Weeknd és múzsája, Bella Hadid ismét szakítottak

Az énekes és a modell egy évig bírta együtt, második próbálkozásra.

Megosztva

Forrás:

The Weeknd és Bella Hadid szakítottak – állítólag. Az E! News infói szerint a páros ismét szétment, egy évvel azután, hogy 2018 nyarán adtak még egy esélyt a kapcsolatuknak. 

Az énekest és a modellt jól ismerő forrás a bulvároldalnak elmondta, hogy a szakítás oka a celebek kedvenc kifogása, az „elfoglaltság”. Mindketten New York és Los Angeles között ingáznak, de az elmúlt hónapokban keveset találkoztak, és a sok munka miatt nincs egymásra elég idejük. A pár először 2015-ben kezdett el randizni (Bella Hadid akkor még csak 18 éves volt), majd szakítottak, és Abel pici Selena Gomezes kitérője után 2018-ban találtak ismét egymásra.

Ennek mondjuk kicsit ellentmond egy másik bulvárlap, az Entertainment Tonight információja, mely szerint a pár nem szakított véglegesen, szimplán „szünetet” tartanak, akármit is jelentsen ez (szakítást).

A nagy érzelmi hullámverések mindenesetre jót is tehetnek The Weeknd-nek, aki legutóbbi Twitter posztja szerint nagyban dolgozik a következő albumán, feltételezzük tele szakítós, szomi RnB dalokkal.

[twitter]https://twitter.com/theweeknd/status/1158844580214611968[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük