Kövess minket

Hiphop

The Weeknd nevet válthat a következő nagylemeze után

Megosztva

Június elején érkezik az HBO-ra a The Idol, egy részben The Weeknd által készített sorozat. Ennek az apropóján készített az énekessel interjút a W magazin, melyben Abel Tesfaye bedobta, hogy a film és a TV felé való elmozdulása egybeesett azzal, amit ő a zenei karrierje végének tekint, legalábbis bizonyos értelemben.

Egy katartikus úton haladok. Elérkeztem oda, hogy készen állok arra, hogy lezárjam a Weeknd fejezetet. Továbbra is fogok zenét csinálni, talán mint Abel, talán mint The Weeknd. De még mindig meg akarom ölni a The Weekndet. És meg is fogom. Mindenképpen megpróbálok újjászületni” – nyilatkozta.

Tesfaye hozzátette, hogy új zenéken dolgozik, amely szerinte az utolsó nagy dobása lesz The Weeknd-ként. „Ezt egyszerűen meg kell tennem. The Weeknd-ként már mindent elmondtam, amit elmondhattam„.

Az énekes következő ismert projektje a The Idol hivatalos filmzenéje lesz, amit elmondása szerint a Pink Floyd és Prince inspirált. Az első, „Double Fantasy” című dalt már lehet is róla hallgatni alább.

(The Fader)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés