Kövess minket

Hiphop

Three 6 Mafia tag, DJ Paul szerint soha rosszabb állapotban nem volt még a hiphop zene

Az eredetiség hiányát okolja.

Megosztva

Forrás:

A Three 6 Mafia egyik alapítója, DJ Paul nagyon nem elégedett a mostani hiphop légkörrel – erről egy új, TMZ-nek adott interjúban beszélt. A memphisi producer és rapper még a kazettás mixtape korszakban kezdte az ipart, de most úgy látja, nem csak a kreativitás fogyott ki a jelenlegi generációból, hanem az újításra való vágy is. 

„Oda jutottunk, hogy semmit sem akarnak csinálni. A rapperek extra, extra lusták. Nem akarnak verzéket írni, nem akarnak refréneket írni, csak újrahasznosítani a dolgokat. Ezzel alapvetően nem lenne baj, de eljön az a pont, mikor muszáj egy kis eredetiséget vinni a zenéjükbe, mert ha nem teszik, akkor meg fog halni a hiphop” – vázolta a vészjósló jövőt a crunk zene egyik pionírja.

Paul szerencsére nem látja teljesen elveszve a dolgokat, kiemelte például Kendrick Lamart, mint a zenészt, aki hoz be új elemeket a stílusba, de úgy véli, a legtöbben csak trendeket követnek, és nem újítanak semmit. A producer azt is hozzátette, hogy az előbb említett eredetiség hiánya miatt, soha rosszabb állapotban nem volt még a hiphop zene. Végül kiemelte, hogy érzi, mennyien nyúlják a Three 6 Mafia hangzását és zenéjét az utóbbi időszakban, de ez nem zavarja, az már sokkal inkább, hogy azok, akik benyúlják őket, nem tesznek hozzá a zenéhez, csak szimplán felhasználják azt.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés