Kövess minket

Aztaa

TikTok videót forgatott épp a lány, mikor bemászott az erkélyen egy zaklató

Megosztva

Forrás:

Megfagyott a vér az ereiben annak a marylandi lánynak, akihez egy TikTok videó készítése közben tört be egy férfi. „Abban a pillanatban azt hittem ott fogok meghalni” – mondta az eset után.

Hannah Viverette épp egy TikTok táncot próbált rögzíteni a lakásában, mikor egy betörő jelent meg az ablakában. A később a rendőrség által előállított 36 éves férfi, Angel Moises Rodriguez-Gomez az erkélyen keresztül próbált meg bejutni a lakásba. Viverette az NBC-nek elmondta, hogy pár másodperc alatt leesett neki, hogy Rodriguez-Gomez  az a férfi, aki már korábban is zaklatta őt.

[vembed youtube=”c9kJ6mJx-iI” ]„Láttam már korábban, többször figyelt már engem az autójából, és be is próbálkozott nálam, de mikor megláttam nagyon megijedtem, tudtam, hogy ennek nem lesz jó vége” – mesélte a lány. Az esetről készült videón látszik a lány rémültsége, majd az, hogy  gyorsan elmenekül és kéri a férfit, hogy menjen el.

A helyi rendőrség elfogta a férfit, és zaklatással, betöréssel, valamint magánlaksértéssel vádolják, óvadék ellenében távozhatott. Viverette eközben a költözésen gondolkodik, hisz a férfi a közelben lakik. 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés