Kövess minket

Sport

Tim Duncan nem túl sikeres, mint befektető

És még finomak voltunk…

Megosztva

Tim Duncan1111
Fotó: Getty / Europress

A San Antonio Spurs sztárja a kosárlabdapályán nem sokszor hoz rossz döntéseket. A veterán játékos 19. NBA szezonját tapossa és még mindig jól megy neki, hiszen majd dupla-duplát átlagol meccsenként (11 & 9.6) és a Spurs, nyugaton még mindig az egyik legmeghatározóbb csapat.

Az üzleti életben a 39 éves kosarasra viszont rájár a rúd! Még idén januárban perelte be befektetési tanácsadóját, Charles Banks-et, nem kevesebb, mint 25 millió dollárra, mert az, szerinte belőle gazdagodott meg. Az évek során Duncan sorra kötötte a rosszabbnál-rosszabb üzleteteket, melyeken rengeteg pénzt bukott, ezekből a tanácsadó pedig szépen profitált.

A játékosnak akkor szúrt szemet a turpisság, mikor a válása idején „házi költségvetést” készített vagyonáról és feltűnt neki a többmilliós hiány. Banks-et hűtlen kezeléssel vádolja és 25 millió dollárt követel tőle. Pontosabban egy „kicsivel” többet.

Duncan, a múlt héten újabb pert akasztott Banks nyakába. A vád szerint, az atlantai férfi befektetésre ajánlott egy kozmetikai céget a kosarasnak, aki 1,1 millió dollárt tett bele az üzletbe, de a vállalkozás ezután csődbe ment.

A befektetési tanácsadó egyelőre mindent tagad. Folytatása következik…

(ESPN.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés