Kövess minket

Bulvár

Tinédzserek a Pop Smoke gyilkosság gyanúsítottjai, ketten közülük akár halálbüntetést is kaphatnak

Megtörtént a vádemelés.

Megosztva

Forrás:

Mint korábban írtuk, előző héten letartóztatták 5 embert Pop Smoke meggyilkolásával kapcsolatban, a Los Angeles-i Ügyészség pedig most azt is elárulta, hogy mivel gyanúsítják a férfiakat.

A letartóztatottak közt három felnőtt, és két kiskorú szerepel, de ez nem azt jelenti, hogy a felnőttek túl idősek lennének, hisz Corey Walker, és Keandre Rodgers, akiket most hivatalosan is gyilkossággal gyanúsítottak meg, 19 és 18 évesek, még tinik. Ha a legsúlyosabb ítéletet kapják, akár ki is végezhetik őket.

„Mivel az elkövetők rablás és betörés közben követték el a gyilkosságot, mindketten előterjeszthetőek a halálbüntetésre” – szögezte le az LA kerületi ügyész irodája. A két férfit bandatevékenységgel és fegyverrel való visszaéléssel is gyanúsítják. A halálbüntetés mellett az életfogytiglan is benne van a pakliban számukra. Az óvadékukat egy millió dollárban állapították meg.

Az ügynek van két kiskorú gyanúsítottja is, ők 15 és 17 évesek, nevüket az életkoruk miatt nem hozták nyilvánosságra. Őket gyilkossággal és rablással gyanúsítják, ügyüket a fiatalkorúak bírósága kezeli.

Az ötödik személy a 22 éves Jaquan Murphy, őt gyilkossági kísérlettel gyanúsítják.

Pop Smoke-ot idén febuár 19-án ölték meg egy Hollywood Hills-i házban, aminek véletlenül megosztotta a címét az interneten. A rapper 20 éves volt, posztumusz albuma első helyen nyitott az amerikai lemezeladási listán.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés