Kövess minket

Aztaa

Tintacica, vallás és divat

Ami nem pornó, sport és zene, az macska az interneten. Ha a kutya akar lenni az ember legjobb barátja, akkor az ember meg a macska legjobb barátja szeretne lenni. Macskatetoválás volt az elmúlt év egyik őrülete, hozzánk valahogy nem ért el. Azt nem tudom, hogy ez jó vagy rossz, de mindenképp meglepő.

Megosztva


Pár érdekesség:
Dél-Koreában különböző vallási és egyéb okokra is visszavezet a macskarajongás, szellemek elűzése, szerencse stb. Mivel az ember macskája nem lehet állandóan velünk, ezért a kis kedvencek gyakran tetoválás formájában is a gazdira kerülnek.

A Koreai Köztársaságban bármennyire meglepő, tilos a tetoválás, vagyis orvosi engedélyt kell kérni rá, indoklással, hogy miért szeretnéd pölö a -thug life- feliratot a hasadra. Ha ez nem lenne elég furcsa, akkor megjegyezném, hogy a macskás tetoválásokra sokszor gyorsabban megadják az engedélyt, mert vallásgyakorlási okokra lehet hivatkozni. Ezért is népszerű ott.

Ahol viszont nem népszerű a (perzsa) macska, az nem más, mint Irán, (vagyis a régi Perzsia). Ugyanis a perzsa macska a helyi síiták szerint lustaságot és kéjencséget sugall, ezért irtják őket, de csak a perzsa macskákat. Japánban viszont annyira szeretik a macskákat, hogy még macskakölcsönző is van, macskatetoválás ott is menő persze.

Egyéb macskás és állatos tetkók itt!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés