Kövess minket

Bulvár

Tipikus Travis: letartóztatták, mert a rendőrök szerint lázadást szított a koncertjén

Nem érzik ezek a La Flame energiát.

Megosztva

Forrás:

Egy újabb nap, egy újabb őrült Travis Scott sztori. Mindenki kedvenc rocksztár státuszú rappere ezúttal az arkansasi Rogersben haragította magára a bulijaira valószínűleg ritkán járó rendőröket és biztonságiakat. Történt ugyanis, hogy annyira LIT volt a hangulat, hogy az emberek már az ülőhelyekről kezdtek átmászni a küzdőtérre, csak hogy csatlakozhassanak a masszív pogókhoz és emberi hullámokhoz. 

A folyamatot több biztonsági és rendőr próbálta megállítani, de szerencsétlenségükre a felspanolt Travis rajongókat nem olyan egyszerű lenyugtatni, így aztán többen megsérültek. 

[instagram]BUFPRgoDbjY[/instagram]
Travis azzal zárta a koncertjét, hogy megköszönte a biztonságiak és mentősök munkáját, majd kijelentette, hogy ő a szeretet és a béke pártján van, igaz ez sem mentette meg attól, hogy hátul már ne a rendőrök várják. A TMZ kiderítette, hogy lázadás szításával, fiatalkorúak veszélyeztetésével, valamint rendbontással vádolták meg. Végül este fél 12-kor engedték szabadon, viszont az ügyet nem engedték el, később vissza kell majd mennie a tárgyalásra. 

Pár évvel ezelőtt már történt hasonló a Lollapalooza fesztiválon, de az arkansasi közönség kommentjei alapján kicsit azért túlreagálták a helyi szervek a mostani helyzetet. Travis mindenesetre egy újabb őrült bulit írhat fel a listára, melyre nemrég egy lábtöréssel járó koncert is felfért.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés