Kövess minket

Pop

Tiszteletbeli manchesteri polgár lett Ariana Grandeból

Az énekesnő az önzetlen cselekedetei és a közösségért tett erőfeszítéseiért kapja az elismerést.

Megosztva

Forrás: Instagram

Érzelmi hullámvasúton lehettek a manchesteri lakosok az elmúlt pár hétben. A szörnyű terrortámadás május végén, majd a rengeteg adomány és szeretet, melyet a város illetve a hozzátartozók kaptak mind mély nyomott hagyott a helyi lakosokban. A katarzis természetesen Ariana Grande jótékonysági koncertje volt, ahol 13 millió dollárt gyűjtöttek össze az érintetteknek. 

A város most szeretne visszaadni abból a szeretetből, amit Arianatól kaptak, így a városvezetés úgy döntött az énekesnő tiszteletbeli polgári címet kap. Ez, az adható kitüntetések közül a legmagasabb, amit a város adhat, nem is kapta meg eddig még senki korábban.

“Eljött a megfelelő alkalom, hogy elismerésben részesítsük azokat, akik figyelemre méltó módon segítették városunk életét és sikereit. Büszkék lehetünk Manchesterre, és arra ahogy a város kezelte a borzalmas május 22-ei történéseket, hisz bátorsággal és szeretettel reagáltunk, félelem és gyűlölet helyett. Ariana Grande a tökéletes megtestesítője volt ennek a szóban forgó reakciónak. Szerintem sokan már most tiszteletbeli polgárként kezelik és örülnének, ha a tanács elfogadná az erre vonatkozó javaslatot, hogy végre hivatalossá is váljon” – mondta Sir Richard Leese városvezető a beadványról.

(Guardian)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük