Kövess minket

Hiphop

Tizenkét év börtönre ítéltek egy dallasi rappert a keménykedő verzéi alapján

„Figyelem, bármit mond a számaiban, azt felhasználhatjuk Ön ellen”.

Megosztva

Forrás:

Kissé túltolta a gengszterkedést a NaNa nevezetű dallasi rapper, akit múlt hét szerdán ítéltek 12 év börtönre, méghozzá a irgalmatlanul agresszív szövegei miatt. A 20 éves srácot eleinte „csak” 6 évre akarták elmeszelni kokain-kereskedelem vádjával, de miután az ügyében eljáró bírónő, Barbara Lynn meghallgatta néhány számát, jobbnak látta megduplázni a kiszabott büntetést. Az egyik ellene felhasznált verzében például arról nyomja, hogy egy betöréses rablás során nyolcszor arcon lőtt valakit. A bírónő szerint az ilyen, és ehhez hasonló sorok felérnek egy beismerő vallomással, attól függetlenül, hogy valóban megtörtént támadásról van szó.

Dianne Jones McVay, a rapper ügyvédje pont ellenkezőleg vélekedik, azt állítja ugyanis, hogy védencét csak és kizárólag a zenéi miatt csukják le, más perdöntő bizonyíték nem áll a bíróság rendelkezésére.

[vembed youtube=”gAToky0n7rE” ]NaNa egyébként a város hírhedt utcai bandájának, a YNB Stretch Gang-nek a tagja. Több komoly bűntényt követtek el az utóbbi időben, köztük kegyetlen gyilkosságokat, de repertoárjukban nagybani kábítószer-kereskedelem, illetve lányok futtatása is szerepel.

(XXL)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés