Kövess minket

Aztaa

Több európai és amerikai iskolában betiltották a halloweeni Squid Game kosztümöket

Megosztva

Talán nem meglepő, de a legpopulárisabb Netflix show, a Squid Game vezeti idén a halloweeni netes kosztümkeresések toplistáját – írja a CNN, igaz ennek egyes iskolavezetők nem igazán örülnek.

Az idei keresések közt a „Squid Game kosztüm” nagyban előz mindenkit, derült ki egy a Design Bundles által készített felmérés során, habár a show mindössze egy hónapja debütált a Netflix-en. A sorozat halálos játékában résztvevőkön látható zöld tréning ruha, valamint a játékot levezénylő piros-rózsaszín overál és a hozzá tartozó maszkok a top 10-es keresési lista harmadát töltik ki. A többi populáris keresés közt már régebb óta velünk lévő karaktereket találunk, Macskanő, Harley Quinn, Joker, Pókember, Harry Potter, vagy épp Wonder Woman került be a top 10-es listába.

A show mindenesetre nem való gyerekeknek, és ezt pár iskola nagyon is komolyan veszi, The Times írása szerint például egy dublini általános iskolában egyenesen betiltották a Squid Game kosztümöket a halloweeni események közeledtével, a műsor erőszakosságára hivatkozva. Hasonlóan döntött három New York-i iskola is, és azt is hozzátették, hogy játékfegyvereket is tilos az iskolába hozni. Egy madridi suli ennél azért megengedőbb volt, ők csak azt kérték a szülőktől, hogy 16 éves korig egyáltalán ne engedjék a gyerekek közelébe a sorozatot, afölött pedig szülői felügyelettel engedjék csak megnézni azt.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés