Kövess minket

Aztaa

Több mint 16 millió forintot kérnek a Travis Scott X McDonald’s akciófigurákért

Megosztva

Forrás:

Lassan eljutunk arra a pontra, hogy ha valamihez köze van Travis Scott-nak, az egy idő után biztosan meredek árakon fog gazdát cserélni a használtpiacon. A rapper Jordan cipői már így is nehezen beszerezhetőek, most pedig a McDonald’s-cal kötött partnerségének egyik szimbóluma, a Travis mekis menüt tartó La Flame akciófigura pörgött fel, olyan budapesti garzon-szintű árkategóriába.

A limitált kiadású akciófigura, melyből mindösszesen 5 db-ot készítettek, és azokat is egy nyereményjáték során osztogatták el, jelenleg 55 ezer dollár körül tartja az árát, mely forintban több mint 16,5 millió forint.

[twitter]https://twitter.com/McDonalds/status/1309480726988021761[/twitter]
Az iszonyat ritka figura igen részletgazdag, de az ára inkább a limitált kiadása miatt mehetett fel ennyire. Egyelőre mondjuk senki sem akar egy kisebb vagyont adni a figuráért, a legmagasabb licit jelenleg 4 ezer dollár.

[instagram]CHV9sfBHw1O[/instagram]
A kapzsi viszonteladók mellett szerencsére egy pozitív történet is kapcsolódik a figurához. Travis ugyanis elajándékozta az egyik darabot egy a rákot másodszor legyőző kisfiúnak, aki be is pózolt a drága szerzeményével.

[twitter]https://twitter.com/jtoro_13/status/1325918870121684993[/twitter]
(Highsnobiety, Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés